Web Analytics
scris joi, 29.07.2021

Profită acum! Rezervă acum unul dintre apartamentele blocului rezidenţial Landmark Tower!

# VREI SĂ TE MUŢI ÎN APARTAMENTUL MULT VISAT? LANDMARK TOWER – APARTAMENTE NOI DE LUX ÎN PITEŞTI, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR # PROFITĂ ACUM DE ULTIMELE REDUCERI: PREȚURI ÎNCEPÂND DE LA 950 EURO/ MP # ALEGE CALITATEA, SIGURANȚA ȘI CONFORTUL FAMILIEI TALE!

Profită acum! Rezervă acum  unul dintre apartamentele blocului rezidenţial Landmark Tower!

Povestea Landmark Tower

Un fond de investiții s-a implicat în dezvoltarea unui nou proiect imobiliar în Pitești. Este vorba de complexul rezidențial Landmark Tower din strada Depozitelor nr. 3, care reprezintă o oportunitate excelentă de investiție pentru cine dorește să-și achiziționeze un apartament modern și stilat în oraș. Clădirea se bucură de o amplasare avantajoasă, aflându-se în vecinătatea Hotelului Ramada, în apropiere de centrul orașului, dar și de o zonă verde generoasă, Parcul Lunca Argeșului.
Dezvoltatorul complexului rezidențial pune mare accent pe calitate, pentru a le putea oferi viitorilor locatari confortul sporit și designul modern al unei investiții imobiliare profitabile și durabile.

Construcția imobilului este realizată la standarde înalte. Structura de beton este de cea mai bună calitate, iar pereții exteriori au zidărie din cărămidă. Scopul principal al dezvoltatorului este transformarea imobilului într-un bloc de locuințe cu finisaje de calitate superioară și dotări de excepție, astfel încât viitorii locatari sau antreprenori să se poată bucura de cele mai bune facilități. Parterul și etajele 1 și 2 sunt construite din cărămidă cu proprietăți antiseismice, având o grosime de 38 de cm, iar pentru etajele 3-12, construcția este asigurată din cărămidă poroterm de 24 de cm. Zidurile din interior sunt realizate din cărămizi BCA, tot de 24 de cm. Pentru un grad sporit de confort, nu lipsește nici termoizolația exterioară, realizată din polistiren expandat de 100 mm.

Nu se face rabat de la calitate nici când este vorba de tâmplăria din aluminiu Exalco, de articolele sanitare, de ușile de la Pinum, de robineții Grohe și lista poate continua. Scopul este acela de a oferi noilor locatari garanția că, din momentul mutării în acest imobil, nu vor mai realiza niciun fel de investiție pentru o perioadă lungă de timp. Pentru că vorbim de un proiect ambițios, imobilul va include și un număr de apartamente de tip duplex, cu două niveluri conectate printr-o scară interioară, cu suprafețe utilizabile începând de la 120 mp. Astfel de spații sunt soluția avantajoasă pentru familiile numeroase sau pentru cei care doresc să se bucure de libertatea unui loc amplu și spațios.

Proiectul Landmark Tower reprezintă un concept ce-și propune satisfacerea celor mai exigente gusturi

Un aspect important pe care-l luăm în calcul la investiția într-un apartament este existența locului de parcare. Știm cu toții că, adeseori, găsirea unui loc de parcare la bloc poate reprezenta o adevărată provocare, existând situații în care ești nevoit să-ți parchezi autoturismul la o distanță considerabilă față de casă. În cazul imobilului Landmark Tower, această problemă este rezolvată cu brio, prin amenajarea a două spații de parcare, unul suprateran și altul subteran. Cu siguranță locatarii imobilului nu se vor confrunta cu situația de a nu găsi un loc de parcare când vor ajunge seara acasă.

Nici copiii nu au fost uitați, pentru că dezvoltatorul a inclus în proiect și amenajarea unui spațiu de joacă, o oportunitate de relaxare pentru copii și părinți deopotrivă. Amplasarea Landmark Tower în apropierea celui mai important mall din oraș este un alt mare avantaj pentru viitorii locatari, oferindu-le acestora o soluție la îndemână pentru cumpărături în vecinătatea casei.
Landmark Tower impresionează prin arhitectura impozantă, localizarea strategică și accesul la o rețea de facilități care simplifică viața alertă a omului modern. Arhitectura originală oferă intimitatea și confortul casei integrate într-o structură polifuncțională, supraetajată.
Este evident că anul 2021 aduce suflul unui nou început pentru proiectul imobiliar Landmark Tower. Apartamentele generoase, spațiile de parcare adecvate, locul de joacă, dotările și finisajele de excepție, buna conexiune cu facilitățile urbane necesare unei vieți confortabile, toate acestea reprezintă motive solide în favoarea unei investiții imobiliare strategice.
Landmark Tower – Apartamente noi în Piteşti

 

Distribuie!

0 Comentarii