Web Analytics

Intervenții ale pompierilor argeșeni în urma ploilor de noaptea trecută

de | 18.06.2019 13:36 | Actualitate

 

Puțin după miezul nopții, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Rotărești, pentru evacuarea apei provenită în urma precipitațiilor abundente, dintr-o gospodărie.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru degajarea unui copac căzut pe firele electrice.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Căpitan Cuțui, pentru evacuarea apei provenită în urma precipitațiilor abundente, dintr-o locuință.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Micșunele, pentru evacuarea apei provenită în urma precipitațiilor abundente, din trei gospodării și un beci.

Spre dimineață, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Bascov, strada Zamfirești, pentru evacuarea apei provenită în urma precipitațiilor abundente, din subsolul unei case.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii