Web Analytics

Interimatul de la Spitalul Judeţean, prelungit cu încă o jumătate de an

de | 30.08.2017 20:46 | Actualitate

01 SpitalulJudeteanArgesMandatele directorilor interimari de la Spitalul Județean de Urgență Pitești au fost prelungite cu încă șase luni. Astfel, managerul Aurelian Gheorghe, directorul medical Adrian Stoiculescu și directoarea economică Isabela Din vor mai conduce pentru încă o jumătate de an destinele celei mai mari unități sanitare din Argeș.

Vă reamintim că Spitalul Județean Argeș are conducere interimară de mai bine de doi ani.
În vara anului 2015, odată cu expirarea mandatului de manager al dr. Sorin Vasilescu, Consiliul Județean Argeș a organizat două concursuri pentru acest post. La primul, niciunul dintre candidați nu a reușit să promoveze, iar cel de-al doilea concurs a fost contestat în instanță. În aprilie a.c., la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost organizat un al treilea concurs pentru ocuparea postului de manager, dar și acesta a eșuat.
În aceste condiții, la începutul lunii aprilie, mandatul lui Aurelian Gheorghe – numit manager interimar în octombrie 2016 – a fost prelungit, inițial cu trei luni, până în septembrie a.c., iar acum cu încă o jumătate de an.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii