Web Analytics

Întâlnirile de lucru ale executivului Primăriei Pitești cu reprezentanții comunității piteștene sunt activități permanente!

de | 24.06.2022 17:01 | Actualitate, Politica si Administratie

Dialogul față în față, în teren, între primarul municipiului și cetățeni, este cea mai sigură practică a administrării participative! Primele rezultate ale acestei colaborări, între edil și locuitori, devin evidențe! În 2022, Piteștiul este pe locul II la nivel național în ce privește implementarea bugetării participative și pe locul III la finanțarea infrastructurii de învățământ! Cetățenii sunt parte a exercițiului unei bune administrări în folosul comunității.

După întâlnirea de săptămâna trecută din Trivale, echipa executivă a primăriei s-a întâlnit cu reprezentanții cetățenilor din Găvana. Primarul a fost însoțit de toată echipa administrativă: viceprimari, administrator public, directori de societăți și servicii subordonate Consiliului Local, consilieri locali.

Citește și Brigada Multinațională Sud Est Craiova : demonstrații de camuflare și echipamente militare la Muzeul Golești

Pentru Găvana, ce reprezintă una dintre cele mai extinse zone de locuit ale municipiului, sunt proiecte multiple în derulare: construcția unei creșe, a două săli de sport pentru tineri, iluminat cu LED, amenajarea de locuri de joacă și parcări, modernizarea platformelor de gunoi etc.

152 de președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari din Găvana au discutat cu primarul Cristian Gentea, ieri, 23 iunie, problemele concrete  și propuneri de soluții pentru zona în care locuiesc. Cetățenii din Găvana, prin intermediul reprezentanților – președinți și administratori, au ridicat probleme legate de curățenie, întreținerea spațiului verde, ridicarea materialului vegetal, mizeria lăsată de câini cu stăpân pe domeniul public. Fiecare solicitare este în analiză și va avea soluție. Întâlnirile cu cetățenii sunt permanente și vor continua, cu o frecvență săptămânală, programate în toate cartierele orașului, prin rotație.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii