Web Analytics

Întâlnire de gradul zero la Teatru: Ion Mihăilescu și Ion Mînzînă – revedere memorabilă

de | 3.11.2022 13:46 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ion Mihăilescu, unul dintre cei mai reprezentativi oameni din administrația argeșeană a anilor 2000 și unul dintre cei mai cunoscuți finanțiști ai județului, s-a întâlnit astăzi, 3 noiembrie, la Teatrul ”Al. Davila” din Pitești, cu Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean, care tocmai și-a prezentat raportul de activitate după doi ani de mandat în această funcție.

Citește și: Cristian Gentea (PSD Argeș): „Prin Ministerul Economiei, PSD reușește să stimuleze consistent investițiile în industrie”

Revederea a fost una… neașteptată. Ion Mihăilescu se plimba pe Strada Mare când s-a întâlnit cu Iustin Dejanu, managerul Muzeului Golești. La insistențele acestuia, Ion Mihăilescu a intrat în foaierul teatrului ca să-l salute pe fostul său coleg Ion Mânzînă. Surpriza a fost mare. Cei doi, care nu se mai văzuseră de mult timp, și-au dat mâna și au vorbit, bucuroși de revedere, câteva minute.

Ion Mînzînă i-a fost vicepreședinte lui Ion Mihăilescu (PSD) într-o perioadă când acesta se afla la conducerea Consiliului Județean. Dl. Mînzînă a demisionat din Parlament – era deputat – pentru ca PRM, partid din care făcea partea la acea vreme, să aibă un vicepreședinte la CJ Argeș. Iar cei doi au colaborat foarte bine.

Vă reamintim că Ion Mihăilescu a fost șef al Finanțelor Publice Argeș, președinte al Consiliului Județean, președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, președinte al Regiunii de Dezvoltare Sud-Muntenia, senator de Argeș, lider PSD, președinte al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *