Institutul lui Constantinescu, de neatins. Deputat: Au cheltuit aproape 2 milioane euro pe salarii şi sindrofii

de | 15.06.2020 01:46 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, un proiect de lege iniţiat de USR care viza desfiinţarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului, condus de fostul preşedinte Emil Constantinescu. În timpul dezbaterilor, deputatul USR Iulian Bulai a susţinut că din cele 2 milioane de euro primite de institut în ultimii doi ani, doar 80.000 de lei au mers spre proiecte.
“Noi nu considerăm oportună această instituţie pe bani publici. În doi ani de activitate această instituţie a avut alocat câte un milion de euro pe an. Pe proiecte au mers 80.000 de lei în 2019. 80.000 de lei din două milioane de euro. Aceşti bani au mers pe salarii foarte mari, pe deplasări, pe diurne, pe sindrofii, pe tot felul de activităţi care nu au nicio legătura cu ideea de Levant.

citeste mai departe pe Epoch Times România

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...