Web Analytics
scris marți, 01.11.2022

Instagram a depășit pragul de două miliarde de utilizatori activi

Peste două miliarde de oameni folosesc Instagram cel puţin o dată pe lună, arată informațiile oficiale date publicităţii de compania Meta.

Instagram a depășit pragul de două miliarde de utilizatori activi

Citește și: Consiliul Concurenţei a descins la băncile care au ”sărit calul” cu ROBOR-ul. Suspiciuni că ratele românilor au fost manipulate

Instagram a trecut de pragul de două miliarde de utilizatori activi lunar şi este al treilea produs Meta, după Facebook şi WhatsApp, care atinge acest nivel. Chiar dacă este unul dintre cele mai de succes produse Meta, atât ca popularitate, cât şi financiar, Instagram a încetinit creşterea în ultima vreme, având nevoie de aproximativ patru ani pentru a adăuga al doilea miliard de utilizatori, după ce atinsese pragul de 1 miliard de utilizatori în anul 2018.

În total, cele trei produse Meta însumează acum 3,71 de miliarde de utilizatori unici din toată lumea.Instagram este în plin proces de schimbare, trecând, la fel ca Facebook, la un feed care afişează utilizatorilor mai multe postări de la persoane pe care nu le urmăresc, dar oferind în acelaşi timp feed-uri speciale pentru prieteni sau creatorii preferaţi de conţinut. Toate aceste modificări, inclusiv accentul foarte mare pus pe video vertical, vin ca urmare a creşterii masive în popularitate a TikTok, care a devenit în ultimii ani cea mai mare ameninţare pentru platformele sociale ale Meta. Între timp, WhatsApp a trecut de două miliarde de utilizatori zilnici (nu lunari) – care trimit şi primesc mesaje prin intermediul serviciului criptat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită