Web Analytics

Inspecţie de la Arhiepiscopie la Parohia Mavrodolu: vânzătoarea de la pangar acuză paracliserul

de | 22.01.2021 10:36 | Actualitate, Dezvăluiri

# Printre acuzele aruncate, cele de hărțuire sexuală și evaziune fiscală # În toiul unor discuții mai aprige între angajați ar fi zburat și o ladă de prescuri
Un scandal care a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni la Biserica Mavrodolu a determinat o inspecție din partea unui reprezentant al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, venit să afle ce se întâmplă. Din informațiile noastre, discuțiile au fost aprinse între câțiva angajați ai parohiei, acuzele îngrijorătoare și totul ar fi culminat chiar și cu o ladă de prescuri aruncată spre paracliserul acuzat de mai multe fapte… neortodoxe.

Finii parohului Sturzeanu se ocupă de pangar

Acuzatorii ar fi soț și soție și se ocupă cu pangarul parohiei, adică magazinul de comercializare a obiectelor religioase. Cei doi ar fi finii parohului Victor Sturzeanu (foto stânga), la fel ca și cel acuzat, tot un apropiat, de altfel un angajat care este mâna dreaptă a parohului.
În toiul celor mai aprinse discuții nu ar fi lipsit acuze foarte grave, referitoare la hărțuire sexuală și evaziune fiscală. Cert este că femeia a trimis sesizări la Arhiepiscopie, iar săptămâna trecută consilierul superior Andrei Michai s-a deplasat la fața locului, ca să vadă ce se întâmplă și, cel mai probabil, să calmeze spiritele.
Citește și Spovedania parohului de la Mavrodolu, după pozele cu fiul său dând bani la lăutari
Citește și Băiatul parohului de la Mavrodolu face închinăciune idolilor săi manelişti
Citește și Preoţi din Argeş, somaţi de Arhiepiscopie să aleagă între sutană şi politică
Citește și Love story la Arhiepiscopie. Soţul înşelat s-a decis să vorbească: preotul Ovidiu Vlăsceanu, consilier eparhial, a destrămat o familie

Reprezentantul Arhiepiscopiei: ”Există mici discuții între conducerea parohiei și o persoană de sex feminin”

L-am întrebat pe reprezentantul Arhiepiscopiei, Andrei Michai (foto dreapta) ce a constatat și acesta ne-a răspuns: „Au fost câteva discuții între conducerea parohiei și un angajat al parohiei în privința unor chestiuni de natură internă, pentru care am fost solicitați să ne exprimăm punctul de vedere. Deocamdată nu se face nicio anchetă. Vom mai avea niște discuții săptămâna aceasta și vom vedea cum decurg lucrurile. Momentan nu pot să vă spun mai multe lucruri, pentru că este strict o chestiune internă. Într-adevăr, mici discuții există între conducerea parohiei și o persoană de sex feminin angajată a parohiei. Referitor la acuzațiile de care întrebați, personal nu cunosc asemenea chestiuni, nici nu mi-au fost aduse la cunoștință. Repet, sunt doar niște chestiuni punctuale, administrative, de natură internă, aparținând Parohiei Mavrodolu. După ce se va încheia acolo această discuție cu doamna respectivă și cu conducerea Bisericii Mavrodolu, am să vă pot da mai multe detalii. Noi sperăm ca lucrurile să se încheie într-o notă bună și să nu fie decât o problemă de comunicare acolo”.
Pentru a ne lămuri, l-am sunat pe părintele Victor Sturzeanu, însă acesta nu ne-a răspuns. Nu ne-a răspuns nici la sms-ul pe care i l-am trimis și în care i-am cerut un punct de vedere vizavi de litigiul din parohia pe care o conduce.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ” Pentru a ne lămuri, l-am sunat pe părintele Victor Sturzeanu, însă acesta nu ne-a răspuns ” .
    Si … mai bine a facut , decat sa debiteze stupizeniile reprezentantului Arhiepiscopiei / gen : ” …Noi sperăm ca lucrurile să se încheie într-o notă bună și să nu fie decât o problemă de comunicare acolo”.

  2. Consilieru lu peste