INS: Autorecenzarea online, prelungită până pe 27 mai

de | 13.05.2022 11:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Perioada pentru autorecenzarea online a populației din România va fi prelungită până la data de 27 mai a.c., din cauza numărului mare de doritori, a transmis, vineri, Institutul Național de Statistică printr-un comunicat.

Citește și: Competiție de înot în bazinul acoperit din Pitești. Participă copii de la 14 cluburi sportive

Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor a decis să prelungească până pe data de 27 mai, inclusiv, perioada în care se poate face autorecenzarea populației, a anunțat președintele Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei, în cadrul unei conferințe de presă. Decizia vine în urma interesului crescut pentru autorecenzare manifestat de populaţie în ultimele zile, după cum a declarat președintele INS pentru Europa FM:

Citește și: Ajutoare de urgență pentru opt familii din Argeș

„Am avut peste 450.000 de chestionare finalizate în fiecare zi, în condițiile în care media în perioada trecută era cuprinsă între 110.000-125.000 de chestionare pe zi. Practic, de peste 4 ori a fost traficul mai mare decât în condiții obișnuite. Ținând seama de interesul foarte mare pe care l-am avut în această perioadă, am prelungit sau dorim să prelungim perioada de autorecenzare, urmând ca mâine să facem un anunț oficial cu privire la această decizie.”

Foto: descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed