Web Analytics

INS: Autorecenzarea online, prelungită până pe 27 mai

de | 13.05.2022 11:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Perioada pentru autorecenzarea online a populației din România va fi prelungită până la data de 27 mai a.c., din cauza numărului mare de doritori, a transmis, vineri, Institutul Național de Statistică printr-un comunicat.

Citește și: Competiție de înot în bazinul acoperit din Pitești. Participă copii de la 14 cluburi sportive

Comisia Centrală pentru Recensământul Populației și Locuințelor a decis să prelungească până pe data de 27 mai, inclusiv, perioada în care se poate face autorecenzarea populației, a anunțat președintele Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei, în cadrul unei conferințe de presă. Decizia vine în urma interesului crescut pentru autorecenzare manifestat de populaţie în ultimele zile, după cum a declarat președintele INS pentru Europa FM:

Citește și: Ajutoare de urgență pentru opt familii din Argeș

„Am avut peste 450.000 de chestionare finalizate în fiecare zi, în condițiile în care media în perioada trecută era cuprinsă între 110.000-125.000 de chestionare pe zi. Practic, de peste 4 ori a fost traficul mai mare decât în condiții obișnuite. Ținând seama de interesul foarte mare pe care l-am avut în această perioadă, am prelungit sau dorim să prelungim perioada de autorecenzare, urmând ca mâine să facem un anunț oficial cu privire la această decizie.”

Foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *