Competiție de înot în bazinul acoperit din Pitești. Participă copii de la 14 cluburi sportive

de | 13.05.2022 11:24 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Bazinul acoperit din Pitești, recent inaugurat, găzduiește „Cupa Caroli” la înot, o competiție adresată fetelor și băieților cu vârsta între 6 și 14 ani. Concursul este organizat de Caroli Foods Group, în acest weekend, 14-15 mai, cu sprijinul Federației Române de Natație și al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al primăriei locale, la balonul acoperit de lângă Bazinul Olimpic din Pitești.

La competiție vor participa copii înscriși în 14 cluburi sportive, atât din Argeș, cât și din țară, potrivit comunicatului de presă. „Cupa Caroli” va consta în probele de liber, spate, bras și fluture ce se vor desfășura după sistemul seriilor contracronometru. Prima probă de ștafetă va începe sâmbătă, 14 mai, la ora 9. La final vor fi acordate peste 100 de premii și medalii.

Citește și Calendarul înscrierilor la creșele din Pitești

„Vom încuraja mereu talentul și performanța. Caroli Foods Group susține eforturile campionilor de mâine și îi ajută să facă primul pas spre podium. Răspunzând nevoilor comunității noastre, organizăm o competiție în care putem să implicăm tineri înotători, dornici să atingă excelența, chiar în orașul unde este situată fabrica noastră. Prin „Cupa Caroli” ne propunem să recompensăm eforturile continue ale tinerilor campioni, dar și ale părinților acestora”, declară Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Primarul Cristian Gentea: „Bazinul proaspăt refăcut avea nevoie de o competiție de acest calibru

„Nu putea exista un moment mai bun pentru a găzdui o astfel de competiție. Bazinul proaspăt refăcut avea nevoie de o competiție de acest calibru. Comunitatea de înotători din județul Argeș are nevoie de un flux constant de competiții și, datorită Caroli Food Group, performanța primește un sprijin constant. Suntem încrezători că participanții se vor mândri cu rezultatele lor”, a concluzionat domnul Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

„Mă bucur să văd cum, prin intermediul Caroli Foods Group, comunității de natație i se acordă sprijinul binemeritat. Pentru mulți tineri înotători, „Cupa Caroli” poate deveni o oportunitate importantă în vederea dezvoltării lor. În plus, mă bucur că atât Caroli Foods Group, cât și autoritățile locale au decis să valorifice la maximum bazinul de înot recent acoperit, într-un mod foarte rapid și eficient”, a adăugat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Acest articol este despre: bazin acoperit pitesti,cupa caroli la inot

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed