Web Analytics

Înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 147 km/h pe DN73

de | 16.03.2020 12:28 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 22.000 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 10 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

În ziua de 15 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani, din Caracal, care conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 147 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 117 km/h.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Ștefănești, care conducea o autoutilitară pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 114 km/h.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii