Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Înotătorul Theodor Proca de la CSM Pitești se pregătește în Turcia

În perioada 19.10-9.11.2024 înotătorul Theodor Proca, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Pitești și antrenorul său, Viorel Ciobanu participă la un stadiu de pregătire în Turcia. Cantonamentul este organizat de FRNPM pentru pregătirea înotătorilor din lotul național. Bazinul Olimpic Palandöken, singurul bazin olimpic de mare altitudine, a devenit terenul de antrenament ales pentru echipele din întreaga lume în toate cele patru sezoane.

Înotătorul Theodor Proca de la CSM Pitești se pregătește în Turcia

Citește și Pleacă antrenorul Marius Bratu de la Muscelul Câmpulung?

Altitudinea se ridică la 2.000 de metri și nu numai că a făcut din acesta un loc preferat, dar a primit și sportivii străini din 2017, facilitând un schimb internațional de abilități și tehnici. Tabăra de altitudine le sporește eficiența antrenamentului datorită nivelului scăzut de oxigen, oferind un avantaj crucial.

Bazinul a găzduit sportivi din 50 de țări precum Germania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Italia, Grecia, Grecia, Ucraina, Brazilia, Lituania, precum și echipa națională și multe echipe locale. Din acest an o parte din sportivii din lotul național al României se pregătesc așadar în Turcia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...