Web Analytics

Înmormântările celor cinci victime ale masacrului de la Bascov vor avea loc în două zile: în satul Stejeret și la Pitești

de | 11.08.2022 10:20 | Actualitate, Home

Ofițerul Gheorghe Rusu, cel care și-a găsit familia masacrată de cumnat la Bascov, s-a hotărât – din câte aflăm de la colegii săi de la Spitalul Militar Pitești – să facă două înmormântări. Prima va avea loc mâine, în satul Stejeret, acolo unde s-a întâmplat tragedia: vor fi înhumați socrii și fratele ucis al soției sale. (Primarul comunei, Gheorghe Stancu, ne-a spus acum câteva minute că a făcut demersuri necesare în acest sens, că a vorbit cu preotul din Bascov ș.a.m.d.). Iar Gențiana, soția domnului Rusu, și fiica lor vor fi înmormântați sâmbătă, la Cimitirul ”Sfântul Gheorghe”.

Citește și: ”În masacrul de la Bascov nu a fost vorba despre înjunghieri”


Facem precizarea că Gheorghe Rusu (48 de ani), ofițer M.Ap.N., lucra la Spitalul Militar, la biroul Personal, iar soția sa, pensionară, tot ofițer, a fost biolog la aceeași unitate medicală. Fetița lor, în vârstă de 6 ani, a fost un copil foarte dorit, care s-a născut în urma unor tratamente medicale de durată.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *