Web Analytics
scris joi, 03.12.2020

Infectată la rândul său cu noul Coronavirus, soția pictorului Augustin Lucici nu l-a putut petrece pe ultimul drum

  Astăzi a fost ziua despărțirii de pictorul piteștean Augustin Lucici. A fost cea mai grea zi pentru soția sa, Stela Lucici, la rândul său artist plastic și creator de modă. Din păcate, aceasta nu i-a putut fi alături, fiind, la rândul său, infectată cu Coronavirus.
  L-au însoțit pe maestru, pe ultimul drum, băiatul iubit și frumoasa noră. Apoi, cum vestea dispariției fulgerătoare și nedrepte a pictorului se răspândise rapid în mediul online, lumea a ținut să vină să-l petreacă din ochi. Să-i spună un ultim adio.
Citește și: Durerea unei fiice care şi-a pierdut mama infectată cu Covid, internată la Spitalul Judeţean: „Nu există buton de panică, nu există cineva care să le dea un pahar cu apă. Aşa au murit atâţia şi atâţia de câteva luni…”
 
   Au venit pe rând, răsfirați, distanțați, dar nu l-au lăsat singur… „Nu am putut merge. Nu s-a putut mai mult, din păcate nu ni s-a permis. Au fost băiatul, nora și cuscrii. Am avut și eu simptome: febră, răceală puternică, dureri de oase, de mușchi, oxigen saturație mică, 91-92…
   Și sunt mulți care tot nu cred. Noi ne-am ferit cât am putut. L-am dus cu mașina la serviciu, l-am luat cu mașina, în birou stătea singur… Nu știu cum a luat. Nu am știut că era bolnav”, ne-a destăinuit doamna Stela Lucici,
vorbind despre infecția cu Coronavirus

Infectată la rândul său cu noul Coronavirus, soția pictorului Augustin Lucici nu l-a putut  petrece pe ultimul drum

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită