Web Analytics
scris miercuri, 24.05.2023

Inedit! Festival de teatru stradal, „La Ceas”, în Piteşti. Vin şi trupe din Belgia şi Italia

Un festival de teatru stradal va avea loc în centrul Piteștiului și sunt invitate trei trupe din Belgia, Italia și România. ,,Pitești International Street Theatre Festival” se va desfășura în perioada 26 – 28 mai, în zona centrală a orașului – „La ceas”. Reprezentațiile artistice oferite de companiile teatrale sunt pentru publicul larg, de toate vârstele.

Inedit! Festival de teatru stradal, „La Ceas”, în Piteşti. Vin şi trupe din Belgia şi Italia

Spectacolul va începe vineri, 26 mai, între 21:00 – 22:00, cu BARBAROSSA SAMBA GROUP, trupă din România. Sâmbătă, 27 mai, vor performa două trupe din afara țării. Astfel, între 18:00 – 19:00: „Solo Antoine” – JORDI L. VIDAL COMPANY din Belgia și între 20:00 – 21:00: „Operativi!” – ECCENTRICI DADARÒ din Italia. Duminică, 28 mai, de la 11:00 la 12:00: „Hands Wash” – JORDI L. VIDAL COMPANY (Belgia), de la 18:00 la 19:00: „Vote for” – ECCENTRICI DADARÒ (Italia) și de la 20:00 la 21:00: „Adventures of two men” – JORDI L. VIDAL COMPANY (Belgia).

Eccentrici Dadaro, din Milano – Italia, va aduce, la Pitești, spectacolele „OPERATIVI!” – câștigător al trofeului național „Cantieri di Strada” – Italia și al premiului „Cel mai bun spectacol” la Babel Fest 2019 – România – și „VOTE FOR”. Iar Jordi L. Vidal Company, din Bruxelles – Belgia, vine și în Pitești cu trei reprezentații interactive care combină teatrul fizic și acrobația cu dansul contemporan urban, susținute în peste 600 de evenimente în toată lumea: ”Adventures of two men”, “Solo Antoine” și “Hands Wash”.

Barbarossa – prima trupă de percuție și samba din țară

Barbarossa Samba Group este o trupă din București, câștigătoare a unor emisiuni televizate din România, și prima trupă de percuție și samba din țară. Fondată în 2012 de muzicianul Felix Mircea Moldovan (baterist în trupele Spin, Blue Nipple Boy, Madame Hooligan), trupa este formată din artiști pasionați de energia ritmurilor braziliene. Printre cele mai importante festivaluri la care au fost invitați să participe se numără Street Delivery, Festivalul Balkanik, B’estfest, Untold Festival și Incubator107.
M.S.

Citește și Teatru de Studio la Pitești. Final de festival internațional

Citește și Peste 150 de participanți la Festivalul Național de Șah de la Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *