Web Analytics

Inconştienţă la volan! Un bărbat, filmat în timp ce conduce cu un copil în braţe pe autostrada A1

de | 3.06.2021 10:50 | Actualitate

Un şofer a fost filmat în timp ce conduce cu peste 100 de kilometri la oră,  pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, cu un copil în braţe. Imaginile au fost suprinse de către un alt şofer, miercuri, la ieşirea de pe şoseaua de centură pe sensul către Piteşti.

Mașina, face depășiri și circulă cu viteză mare, pe  Autostrada București Pitești, la nici zece kilometri de la ieșirea din Capitală, deși în brațele șoferului se află un copil de aproximativ doi ani. Pe scaunul din dreapta este o altă persoană, iar în spate pare că se află un alt copil, mai mare, potrivit Observatornews.ro.

CITESTE SI Accident mortal pe autostrada București-Pitești! Traficul este restricționat

„Nu sancțiunile sunt soluția, ci să facem într-un fel încât cei de la volan să constientize pericolul la care se expun, ei și copiii lor.”, a declarat Titu Aur, la Antena 3.

„Acest lucru nu poate fi făcut decât prin schimbarea programei școlilor de șoferi și cursuri de conducere defensivă, ceea ce se întâmplă în toată lumea.

Un astfel de șofer, care va trece printr-un simulator de tamponare și răsturnare în cadrul unui curs, va conștientiza la ce pericol se expune

CITESTE SI Roland Garros: Mihaela Buzărnescu, învinsă de americanca Serena Williams

Eu nu cred că acest șofer este băut, drogat, sinucigaș, el este doar inconștient. Un astfel de șofer consideră că interiorul unei mașini este că o camera, unde se pot juca, unde pot face orice și nu contează.

El consideră că nu face nimic special, doar își iubește copiii. Dar îi expune la un pericol foarte mare.”, a mai explicat acesta.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii