Începe Raliul Argeşului

de | 19.05.2022 12:39 | Actualitate, Home, Sport

Raliul Argeșului, ediția a IV-a, are loc între 20-22 mai și coincide cu Zilele Municipiului Pitești. Sunt 77 de participanți la start și 2 echipaje din Bulgaria.
Startul festiv are loc vineri, 20 mai, în Piața Primăriei, de la ora 19:30. Sâmbătă, 21 mai, competiția se mută pe Transfăgărășan, de la ora 09:30. Punctul de atracție este SuperSpeciala, care nu s-a mai organizat din 2019 încoace din cauza pandemiei, pe o distanță de 8 km, la Stadionul „Nicolae Dobrin” Pitești, de la ora 16:00. În 2019 au fost peste 12.000 de spectatori la SuperSpecială.

Duminică, 22 mai, competiția are loc la Godeni, de la ora 11:00, și la Mateiaș, de la ora 11:30. Festivitatea de premiere revine în Piața Primăriei Pitești la ora 18:00.
La conferința de deschidere a evenimentului, marți, 17 mai, au participat primarul Cristian Gentea, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu (Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș sunt parteneri principali), Pavel Traian, președintele DTO Rally, alți reprezentanți ai organizatorilor, printre care și sponsorul Cristi Dolofan – CEO Dolo Trans Olimp, administratorul public al Piteștiului – Lucrețiu Tudor și senatorul Ovidiu Puiu.

Citește și Începe Raliul Argeşului! Probe speciale pe Transfăgărăşan şi Mateiaş

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...