Web Analytics

Începe o nouă ediție “Rabla pentru electrocasnice”

de | 3.12.2022 16:16 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

O nouă ediție a Programului „Rabla pentru electrocasnice” începe luni, însă de această dată ministrul mediului atrage atenția că autoritățile au introdus o interdicție pentru cei care irosesc voucherele, astfel încât ei nu se mai pot înscrie la edițiile ulterioare ale programului la aceeași categorie de produse, potrivit România Actualități. 

În şapte zile de la data validării voucherului trebuie folosit, însă aproape jumătate din cei care le obțin nu fac acest lucru, a declarat ministrul mediului, Tanczos Barna, la televiziunea publică.

Citește și: Organizarea finanțelor personale, cheia unei vieți financiare de succes

“Acest lucru cu siguranță îi va descuraja pe cei care se înscriu și nu folosesc voucherul respectiv. Anul viitor cu siguranță va trebui să reanalizăm și condițiile de piață. Există posibilitatea creșterii și valorii, există posibilitatea de a extinde limitările și interdicțiile pentru cei care nu și-au folosit voucherele și putem analiza și eficiența programului pe fiecare componentă. Acolo unde nu există un interes mare, putem să luăm această decizie pe care am luat-o în cazul televizoarelor, de a scoate anumite echipamente electrocasnice din program și a ne focusa pe cele care au un efect mare asupra facturii”, a declarat ministrul mediului. 

Pentru ediția care începe luni este alocat un buget total de 50 de milioane de lei.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *