Web Analytics
scris joi, 24.08.2023

Începe Analogue Festival! Totul despre program, acces și transport

Mâine, 25 august, începe mult-așteptatul festival Analogue. Doar astăzi este liberă intrarea în curtea festivalului și tot astăzi are loc și o vânătoare de comori în Piața Primăriei Pitești, pentru care s-au strâns șapte echipe.

Începe Analogue Festival! Totul despre program, acces și transport

Artist nou la Analogue: Killa Fonic

Între 25 și 27 august, organizatorii te așteaptă cu o atmosferă relaxantă, să îi vezi pe artiștii preferați și să le fredonezi melodiile pe Platoul Făget din Mioveni. Vineri, 25 august, de la 14 la 3 dimineața, în weekend – de la 12 la 3 dimineața.

Pe 25 august vor cânta John Newman, Delia, Vița de vie, Byron, The Mono Jacks, HVNDS. Pe 26 august: BUG Mafia, Tine Tempah, Kadebostany, Killa Fonic, ȘATRA BENZ, IDK. Pe 27 august: Subcarpați, Selah Sue, Asian Dub Foundation , Spike, ROA, Valeria Stoica.

Peste 120 de tineri artiști au aplicat pentru un loc pe scena secundară, iar trei dintre ei au fost votați de public: Andra Pierșinaru, Trupa Rana și Clubhaus Studio.

Acces

La intrare se prezintă biletul și un act de identitate. Brățara primită de la organizatori nu trebuie scoasă în timpul festivalului. Copiii sub 7 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau un tutore adult. Copiii sub 14 ani trebuie să prezinte un bilet valid și să fie însoțiți de un părinte sau tutore adult. Iar cei sub 18 ani au nevoie de un bilet valid și un acord parental care se descarcă de pe analogue.ro. Pentru plata în festival se acceptă și cash, și card bancar. Biletele pe zile și abonamentele sunt disponibile și la Centrul Cultural Mioveni, dar vor putea fi achiziţionate de pe platformele iabilet.robilete.ro și analogue.ro. sau direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil.

Citește și Mioveniul dă lovitura! Pro TV e partener la festivalul Analogue

Ce poți aduce la festival

Sunt interzise ghiozdanele și borsetele mai mari de 29x21x12, animale, substanțe ilegale, sticle de orice fel, mâncare, băuturi, conserve, lichide și materiale inflamabile sau explozive, artificii sau articole pirotehnice, lasere, spray-uri, scaune, cuțite, lanțuri, obiecte contondente, umbrele, aparate foto/video profesionale, inclusiv DSLR.

În schimb, sunt permise aparate foto compacte, semi-profesionale și camere tip GOPRO, brichete, baterii externe, pelerine de ploaie, insulină, picături uz medicinal, inhalator pentru astm, medicamente – doar cu scrisoare medicală. Consultă regulamentul pe analogue.ro.

Vezi cum a fost și anul trecut în cele trei zile de distracție și artiști la superlativ.

Transport

Organizatorii vin în sprijinul celor din Mioveni, dar și al celor din zonele limitrofe și oferă transport gratuit în cele trei zile ale evenimentului, pe ruta Primăria Mioveni – Stație Școală Colibași – Platoul Făget, după următorul program:

Vineri, 25 august, sâmbătă, 26 august și duminică, 27 august:

– în intervalul orar 17:00, 18:00, 19:00 și 20.00, din oră în oră;

– retur în intervalul orar 23.00, 24.00, 01:00.

Sunt și autobuze care pleacă de la Ramada Hotel Pitești și Primăria Pitești către Mioveni și înapoi. În fotografia de mai jos este programul acestora:

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *