Începe a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural

de | 10.08.2021 10:10 | Actualitate, Home

În perioada 13-15 august, în comuna argeșeană Corbi se va desfășura a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Și în acest an, festivalul va fi onorat de trupe de prim rang ale rock-ului. Vineri 13 august, pe scena Stonebird de la Corbi vor concerta Alternosfera, Altar, Riot Monk și C.A.S.H. Sâmbătă 14 august, la Stonebird vor cânta Cargo, Trooper, Bucovina și Hollywood Rose (trupă-tribut Guns’n’Roses din Ungaria). La Stonebird va fi bineînțeles și afterparty, cu Korsar și Gili Barbu.

A treia ediţie a Stonebird va înregistra şi o premieră: va fi primul festival rock din ţara noastră tradus în limbajul mimico-gestual de către Lavinia Chițu, interpretă autorizată în limbajul mimico-gestual. Ea va fi prezentă pe scenă, alături de muzicieni şi va transmite versurile pieselor pentru persoanele cu deficienţe de auz.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.

La ediţiile precedente ale festivalului Stonebird au concertat nume importante ale rockului românesc şi internaţional precum: Dave Evans – primul solist al trupei AC/DC, David Reece – primul solist al trupei Accept, New Jersey (Italia) – cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume, Timpuri Noi, ZOB, Dirty Shirt, Cristi Minculescu, Valter & Boro, Alex Calancea & Lupii sau The Rock – trupă-tribut AC/DC.

Acest articol este despre: corbi,festival,rock,stonebird

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium
Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium

Raliul Argeșului a ajuns la final iar în această seară, în Piața Primăriei Pitești, a avut loc ceremonia de închidere. Pe podium au urcat piloți din toate categoriile de vârstă. Cea de a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano dintr-un total de 77 de...

Caravana Educației, proiect al TSD, a ajuns în Argeș
Caravana Educației, proiect al TSD, a ajuns în Argeș

Caravana Educației, un proiect de anvergură inițiat de Tineretul Social- Democrat, a ajuns astăzi în Argeș, în comuna Ștefan cel Mare.   PSD Argeș transmite:  Citește și: Reportaj în iadul defrişărilor, la 1.700 m altitudine. Acum se replantează aici 100 ha de...


Loading RSS Feed