Încep lucrările de construcție la mall-ul din Tudor Vladimirescu

de | 9.08.2022 14:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primăria Pitești a eliberat toate autorizațiile pentru construcția noului mall din cartierul Tudor Vladimirescu. Cristian Gentea anunță că lucrările vor începe la 1 octombrie, anul acesta.

„Încă o veste bună, prin care răspund și numeroaselor întrebări din ultima perioadă!

Citește și: Ultimele noutăţi despre mall-ul din Tudor Vladimirescu. Pănescu: „E prins în proiect pasajul de la mall. Fără el, va fi foarte greu accesul…”

Au fost eliberate autorizațiile pentru obiectivul „Construire pasaj rutier și pietonal peste calea ferată și organizare de șantier”, respectiv „Construire centru comercial P+M+1E parțial și funcțiuni complementare (amenajare și construire zone tehnice, amenajare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi și plantare, alei carosabile și pietonale, platforme, împrejmuire, post trafo, amplasare totem și semnale publicitare, organizare de șantier, amenajare accesuri, cabină poartă, copertine cărucioare 1833 locuri de parcare <888 locuri de parcare la sol+945 locuri de parcare la etaj>)”.

Așadar, noul mall din cartierul Tudor Vladimirescu intră în linie dreaptă!

Lucrările vor debuta la data de 1 octombrie 2022.”, a transmis edilul.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed