Web Analytics
scris joi, 03.08.2023

Încep frământările sociale. Primii sunt avocații

Încep frământările sociale. Primii sunt avocații

Baroul Argeș reacționează la valul de măsuri fiscale și organizatorice anunțate în ultimele zile de către actualul guvern.

Conform conducerii acestei structuri profesionale, avocații sunt nemulțumiți de aceste măsuri și anunță cu fermitate că vor lua atitudine cu privire la  tendințele de supraimpozitare a profesiei de avocat, prin modificările aduse Codului Fiscal.

Citește și Avocații din Baroul Argeș și-au ales astăzi noul Decan: avocat Dragoș-Andrei Nicolescu

„Considerăm demersul Guvernului României ca fiind o discriminare nejustificată în raport cu alte categorii de contribuabili având în vedere că, în conformitate cu aceste posibile modificări legislative, veniturile din activitatea independentă a avocaților ar urma să fie supuse plății cotei CASS la o bază neplafonată, calculată la venitul realizat, ceea ce ar conduce la o dublare a sarcinii fiscale sau chiar la o multiplicare și mai accentuată.

Sprijinim pe această cale toate demersurile întreprinse de UNBR de a preîntâmpina prin toate mijloacele legale adoptarea unor astfel de modificări ale Codului Fiscal.”, se arată într-un comunicat public semnat de către Consiliul Baroului Argeș, prin Decanul avocat Dragoș-Andrei Nicolescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *