Web Analytics

Incendiu violent la o casă și trei anexe gospodărești în comuna Căteasca

de | 15.04.2020 20:24 | Actualitate

 

Ieri seară o casă din localitatea Căteasca a fost cuprinsă de flăcări. Trei echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă de la Detașamentele de Pompieri Bradu și Pitești s-au deplasat la fața locului pentru lichidarea incendiului ce se manifesta violent la casă și trei anexe gospodărești.

Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului și protecția vecinătăților, luptând cu flăcările ce erau întețite de vântul puternic. Au ars trei anexe gospodărești construite din lemn (bucătărie de vară, garaj și camera centralei) și casa pe aproximativ 120 mp, în interior propagarea incendiului fiind favorizată de tavanul construit din materiale combustibile. Mai multe aparate electrocasnice și electrocasnice, elemente de mobilier și elemente textile, plus scule din interiorul unei anexe au ars.

De asemenea, echipajele de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă ale I.S.U. Argeș au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, la unul dintre acestea flăcările propagându-se și la o construcție dezafectată. În localitatea Recea au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată, iar în Micești circa 1000 mp și construcția dezafectată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole