Web Analytics

Incendiu soldat cu o victimă în comuna Rociu

de | 6.04.2022 14:43 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, echipaje ale ISU Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 10 incendii de vegetație uscată în care a fost afectată o suprafață totală de teren de aproximativ 49.835 mp. Evenimentele au avut loc în următoarele locații: Mușătești, Rociu, Arefu, Merișani, Mioveni, Ștefănești, Călinești și Pitești.

În urma unui apel efectuat la numărul unic de urgență 112, pompierii de la Punctul de Lucru Rociu, alături de militari de la Detașamentul Bradu au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată care s-a propagat cu repeziciune la o casă și trei anexe din comuna Rociu.

Citește și S-a demarat o anchetă privind incendierea mașinii într-o parcare din Pitești

În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp, trei anexe gospodărești pe o suprafață totală de circa 60 mp și a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 5.000 mp. Pe lângă pagubele materiale, incidentul s-a soldat și cu o victimă care a fost intoxicată cu fum și a suferit arsuri la nivelul feței, fiind preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *