Incendiu soldat cu o victimă în comuna Rociu

de | 6.04.2022 14:43 | Actualitate, Home

În ultimele 24 de ore, echipaje ale ISU Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 10 incendii de vegetație uscată în care a fost afectată o suprafață totală de teren de aproximativ 49.835 mp. Evenimentele au avut loc în următoarele locații: Mușătești, Rociu, Arefu, Merișani, Mioveni, Ștefănești, Călinești și Pitești.

În urma unui apel efectuat la numărul unic de urgență 112, pompierii de la Punctul de Lucru Rociu, alături de militari de la Detașamentul Bradu au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată care s-a propagat cu repeziciune la o casă și trei anexe din comuna Rociu.

Citește și S-a demarat o anchetă privind incendierea mașinii într-o parcare din Pitești

În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp, trei anexe gospodărești pe o suprafață totală de circa 60 mp și a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 5.000 mp. Pe lângă pagubele materiale, incidentul s-a soldat și cu o victimă care a fost intoxicată cu fum și a suferit arsuri la nivelul feței, fiind preluată și transportată la spital de către echipajul SMURD. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Acest articol este despre: arges,incendiu,rociu,victima

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri
5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri

Instalarea oricărui bec sau utilizarea oricărui șir de lumini poate avea partea sa de pericole. De la electricitate la incendiu, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a decide pur și simplu să înlocuiți un bec. LED-urile sunt grozave...

Lasconi şi turul Europei
Lasconi şi turul Europei

Primărița Câmpulungului trece la alt nivel ca arie de reprezentare a Câmpulungului. După numeroase vizite pe la ministere și o întrevedere colegială cu primarul de la Ciugud, petrecută pe 18 mai, Elena Lasconi va depăși granițele țării. Prima dată, peste câteva zile....


Loading RSS Feed