Web Analytics

Incendiu la o casă din Argeș. Patru camere au fost distruse de flăcări

de | 25.03.2022 14:47 | Actualitate

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o casă din comuna argeșeană, Tigveni. Potrivit primelor informații, flăcările s-au manifestat puternic. Au ars patru camere aflate la mansarda locuinței. Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la locul faptei, pentru stingerea incendiilor.

ISU Argeș transmite:

Citește și:ACUM! Incendiu de vegetaţie puternic pe A1! Traficul rutier este îngreunat din cauua fumului negru

În urma unei sesizări primite prin numărul unic de urgență 112 cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din lemn din comuna Tigveni, pompierii de la Detașamentele Curtea de Argeș și Pitești au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime.

Citește și:VIDEO. Incendiu de proporții la Călinești. Pompieri aflați în timpul liber s-au alăturat la stingerea flăcărilor

În urma evenimentului a ars structura acoperișului construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 500 mp și au fost distruse cele patru camere de la mansarda locuinței alături de bunurile aflate în interiorul acestora. Au mai fost degradate camerele de la parter, aparatura electrocasnică, mobilierul, fațada și izolația casei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul, canalul, burlanul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole