Web Analytics

Incendiu la Dâmbovicioara. Două gospodării afectate

de | 18.04.2020 12:13 | Actualitate

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din localitatea Dâmbovicioara. Incendiul s- a propagat și la o a doua gospodărie din vecinătate si a durat mai mult de 3 ore pentru a fi stins. Incendiul a fost sesizat de un vecin care a alertat proprietarul, acesta reușind să se evacueze la timp. Nu au fost victime omenești, însă aproximativ 100 de păsări nu au mai putut fi salvate și o gospodărie a fost distrusă.

Pompierii câmpulungeni s-au deplasat la fața locului cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar în sprijinul acestora au mai intervenit și 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere de la SVSU Dâmbovicioara și Rucăr.
De la primul proprietar au ars 5 anexe construite din lemn (circa 300 mp) și casa cu mansardă din lemn, pe aproximativ 80 mp, iar de la a doua gospodărie au mai ars 2 anexe, construite tot din lemn, pe o suprafață totală de aproximativ 50 mp.
Incendiul este posibil să fi plecat de la o anexă unde s-ar fi produs un scurtcircuit electric la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzătoar.
Intervenția s-a întins pe durata a aproximativ 3 ore jumătate, a transmis ISU Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii