Web Analytics

Incendiu la Corbeni. Proprietarii dormeau în casă

de | 3.11.2019 12:00 | Actualitate

 

Incendiu puternic în această dimineață la o casă din comuna argeșeană Corbeni. Imobilul a luat foc, în timp ce proprietarii dormeau. Cei doi soți au fost treziți de o rudă și au reușit să se salveze. Au avut însă, nevoie de îngrijiri medicale.

O rudă a proprietarilor a văzut flăcările. S-a dus şi i-a trezit din somn, proprietarii ieşind în curte. Au fost chemaţi pompierii. Focul cuprinsese mai bine de jumătate din acoperişul casei bătrâneşti. Două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit. Flăcările a fost localizate astfel încât să nu se extindă şi la încăperi.

Când au văzut cum munca lor de-o viaţă este distrusă de foc, bărbatul şi femeia au făcut atac de panică. Ambii au primit îngrijiri medicale de la echipajul medical SMURD. Au refuzat însă transportul la spital.

A ars aproximativ 80 de metri pătraţi din acoperişul casei, fiind distrus pe jumătate. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de coşul de evacuare a fumului, neizolat faţă de de materiale combustibile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii