Incendiu în Pitești. Proprietara a ajuns la spital

de | 20.07.2018 12:39 | Actualitate

În ziua de 19 iulie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în municipiul Pitești.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada dr. Carol Davila, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul III.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, de 78 de ani, care prezenta atac de panică și hipertensiune arterială, ulterior fiind transportată la spital. Au ars elemente de mobilier, materiale textile și un televizor. Împrejurarea: foc deschis în spații închise (candelă).

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...