Incendiu în comuna Poienarii de Muscel. Intervenția a durat 5 ore

de | 5.07.2018 08:33 | Actualitate

incediu poienariÎn ziua de 4.07.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu în localitatea Poienarii de Muscel.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Poienarii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, cu posibilități de propagare la locuințele învecinate.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, de 72 de ani, care a suferit un atac de panică. Intervenția a durat aproximativ 5 ore. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 mp, 3000 kg de fân, 5 mc lemn de foc și o butie.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...