Web Analytics

Incendiile la vegetația uscată au făcut prăpăd în Argeș

de | 4.03.2019 12:00 | Actualitate

 

În ziua de 03.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incedii izbucnite la vegetația uscată.

Astfel, un echipaj cu o autospecială de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 ha.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Topoloveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 10 ha.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Cicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2000 mp.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Băiculești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha.

Un echipaj cu o autospecială de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 5000 mp.

Un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2500 mp și 500 kg de gunoi menajer.

De asemenea, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Dârmănești, sat Piscani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii