Web Analytics
scris miercuri, 03.05.2023

Incendii violente la Cocu, Băiculești și Valea Mare Pravăț

În perioada 02.05.2023, ora 08:00 – 03.05.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au gestionat mai multe misiuni. Astfel, pompierii de la Garda de Intervenție Vedea și Detașamentul de Pompieri Pitești, alături de Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență au intervenit în comuna Cocu, strada Principală, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei gospodării. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că ardea un fânar pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, flăcările propagându-se și la litiera de pădure din apropiere, unde au ars circa 3.500 mp de litieră și aproximativ 10 ml de gard, construit din lemn. Intervenția a fost una dificilă din cauza terenului greu accesibil, iar datorită promptitudinii pompierilor s-a reușit limitarea incendiului și evitarea propagării flăcărilor la casele învecinate.

Incendii violente la Cocu, Băiculești și Valea Mare Pravăț

Citește și O autospecială de stingere cu pulbere a intrat în dotarea ISU Argeș

De asemenea, Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a acționat în localitatea Băiculești, Valea lui Enache, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că ardeau două încăperi ale unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, alături de bunurile depozitate în interiorul acestora. Din fericire, în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în localitatea Valea Mare Pravăț, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Echipajele ajunse la locul solicitării, au constatat că ardea generalizat casa și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *