Web Analytics

Incendii violente în această dimineață

de | 4.07.2020 12:25 | Actualitate

Pompierii argeșeni au intervenit în această dimineață la două incendii în care flăcările s-au manifestat violent la două locuințe.
În ambele situații de urgență cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.
Primul incendiu puternic a cuprins o locuință construită din paiantă din localitatea Poienarii de Argeș.
Pompierii ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un o ambulanță SMURD au constatat că incendiul se manifesta violent, generalizat, la întreaga locuință de aproximativ 30 mp și exista pericolul de propagare la celelalte construcții din vecinatate.
Din fericire nu au fost victime ale evenimentului, în casă aflându-se proprietara singură, care a fost evacuată de o rudă înainte de a se produce o tragedie.
După aproximativ 3 ore au fost îndepărtate toate pericolele ale incendiului de a se reaprinde.
La a doua intervenție, pompierii de la Garda de Intervenție Vedea s-au deplasat în localitatea Bărăști din județul Olt cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la o casă cuprinsă de flăcări. Misiunea s-a desfășurat în cooperare cu pompierii Stației Scornicești din cadrul ISU Olt, care au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenție, casa, cu suprafața de aproximativ 40 de mp, ardea generalizat, cu pericol de propagare la o altă locuință aflată în imediata apropiere.
Proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, cu arsuri de gradul I la nivelul feței, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina.
Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ 2 ore.
În urma incendiului, locuința și bunurile din interior au fost distruse.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii