Web Analytics

Incendii la vegetația uscată în Buzoești, Pitești, Recea și Leordeni

de | 15.11.2018 12:33 | Actualitate

 

În ziua de 14.11.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Buzoești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 9 ha de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Bradu a intervenit în localitatea Pitești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 20 mp de vegetație uscată și 300 kg gunoi menajer.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de pompieri Costești a intervenit în localitatea Recea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de intervenție Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 50 mp de vegetație uscată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii