Web Analytics

Incendii puternice în localitățile Tigveni, Râca și Mărăcineni

de | 30.03.2023 19:06 | Actualitate, Home

În perioada 29.03.2023, ora 08:00 – 30.03.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 61 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost incendiile din localitățile Tigveni, Râca și Mărăcineni.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Tigveni. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că ardea cu flacără deschisă o anexă pe o suprafață de aproximativ 60 mp, punând în pericol și o locuință aflată în vecinătate. Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit evitarea propagării flăcărilor la casă din apropiere.

Pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă bătrânească de pe raza localității Râca. La locul solicitării au fost trimise trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, care, ajunse la locul solicitării, au constatat că locuința ardea generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață aproximativă de 60 mp, existând posibilitatea de propagare la construcțiile din apropiere. Pe timpul intervenției, pompierii au identificat și evacuat o butelie din interiorul locuinței.

Citește și Câmpulung: Nu a acordat prioritate de trecere pietonilor și a fost amendat

De asemenea, șase echipaje de pompieri cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în localitatea Mărăcineni, satul Argeșelu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că ardea generalizat o anexă a locuinței și elementele combustibile ale acoperișului, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Totodată, s-au degradat pereții casei și obiecte de mobilier din interiorul acesteia. Paramedicii SMURD ajunși la fața locului nu au identificat victime.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole