Web Analytics

Incendii la vegetație uscată în Bradu, Ștefănești și Câmpulung

de | 16.04.2018 08:46 | Actualitate

incendii vegÎn ziua de 15.04.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 2000 mp;

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 300 mp;

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Câmpulung, strada Horia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 5 mp și gardul din lemn pe o lungime de circa 2 ml.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 32 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la una dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii