Web Analytics
scris miercuri, 06.09.2017

Incendii la Ștefănești și Rătești

incendiu KÎn ziua de 5 septembrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Incendii la Ștefănești și Rătești

 

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Rătești, sat Mavrodolu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 mp, mobilierul din bucătărie și 20 kg de materiale textile.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la resturi menajere dintr-o grădină, cu posibilități de propagare la casele învecinate. Au ars aproximativ 100 kg de resturi menajere.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...