Web Analytics

Incendii la Hârsești, Țițești, Costești și Dârmănești

de | 16.10.2017 09:14 | Actualitate

duminica incendiuÎn ziua de 15 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, uun echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Hârsești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: anexa din lemn pe 20 mp și plantele furajere depozitate în aceasta.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Țițești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Dârmănești, sat Piscani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii