Web Analytics

Incendii în Ștefănești, Albota Bascov și Pitești

de | 15.09.2020 16:27 | Actualitate

 

Luni, 14.09.2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente.

Echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă ale I.S.U. Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiilor izbucnite la circa 6000 mp vegetație uscată, aproximativ 500 de kg de gunoi menajer și circa 120 de kg de resturi vegetale în localitățile Ștefănești, Albota și Bascov.

De asemenea, un incendiu s-a produs la un sediu de birou din cadrul unui mall în Municipiul Pitești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ajunși la fața locului, militarii au constatat că aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de către personalul autorizat al complexului comercial și că, în construcția de pe terasa mall-ului, era fum dens. Au ars pe o suprafață de aproximativ 5 mp, circa 50 de kg de materiale plastice.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii