Web Analytics

Incendii în mai multe localități din Argeș

de | 11.04.2018 09:07 | Actualitate

incendii argesmulteÎn ziua de 10 aprilie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Bradu, DN 65B, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilitatea de propagare la o parcare unde erau mai multe autoturisme. Au ars: vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Stejarului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat. Au ars: cablu electric, acumulator, furtun de cauciuc, pompă frână și s-a deteriorat vopseaua de pe capotă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, sat Enculești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 20.000 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe construcții. La primul proprietar au ars: cele două încăperi ale grajdului și aproximativ 3 tone de fân. La al doilea proprietar a ars: anexă pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Câmpulung, strada Frații Săndescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: tavanul pe o suprafață de aproximativ 10 mp și două rafturi de lemn.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii