Web Analytics

Incediu la o hală de producție mase plastice pe DN 65 B

de | 26.10.2017 09:00 | Actualitate

incendiu halaÎn ziua de 25 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pe DN 7, localitatea Drăganu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o semiremorcă ce transporta un stâlp de beton. Au ars elemente mase plastice, cauciuc și lemn din componența semiremorcii.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit pe DN 65 B, la o hală de producție mase plastice, acolo unde agentul de pază a observat că iese fum.

La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat că ardea izolația unor conductori electrici ai unui utilaj de producție și s-a intervenit cu mijloace de primă intervenție. A ars izolația unor conductori electrici ai unui utilaj de producție.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii