Web Analytics
scris duminică, 31.03.2024

Încătușat la Pitești pentru că și-a amenințat fosta soție!

Sâmbătă, 30 martie, polițiștii din cadrul Secției 4 Pitești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei de vineri, 29 martie, fostul ei soț a amenințat-o și a provocat distrugeri autoturismului.

Încătușat la Pitești pentru că și-a amenințat fosta soție!

Citește și: Sute de mii de comprimate de droguri de mare risc, introduse ilegal în România

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, agresiunea a avut loc în ciuda faptului că față de bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, fusese emis un ordin de protecție de către instanță.

Prin urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor prevazute prin ordinul de protectie, amenințare și distrugere.

Din verificările efectuate, a rezultat că vineri, în jurul orei 14, bărbatul în cauză, piteștean, a încălcat obligația stabilită de a nu se apropia de fosta soție, prin aceea că ar fi mers la portiera autoturismului pe care aceasta tocmai îl parcase, unde i-ar fi adresat amenințări.

Pe 30 martie, după administrarea probatoriului, împricinatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca duminică, 31 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *