Web Analytics
scris vineri, 21.07.2023

Încă un transfer la FC Argeș, al 16-lea! Bun venit, Bogdan Lazăr, de la Academia lui Hagi!

Site-ul oficial Fotbal Club Argeș Pitești ne informează despre un nou transfer la echipa alb-violeților. De vineri, 21 iulie, Bogdan Lazăr este jucătorul echipei FC Argeș pentru următorul sezon.

Încă un transfer la FC Argeș, al 16-lea! Bun venit, Bogdan Lazăr, de la Academia lui Hagi!

Este vorba despre un fundaș în vârstă de 20 de ani, care a fost crescut la Academia Gheorghe Hagi. E campion național cu FC Viitorul Constanța și e internațional de juniori U19 al echipei României.

Citește și: S-a tras la sorți: FC Argeș are meci cu CS Mioveni în etapa a doua! Țintarul jocurilor din Liga a II-a

Postul de bază al lui Lazăr este cel de fundaș stânga, însă poate evolua și în axul central al defensivei, potrivit sursei citate.

A debutat în Liga I la 18 ani, pe 1 august 2020, în meciul Viitorul – Sepsi Sfântu Gheorghe, pierdut de constănțeni cu 0-3.

La FC Argeș au mai venit în această vară fundașii Adrian Scarlatache (36 ani) și Ionuț Balaur (34 ani), ambii de la CS Mioveni, Adrian Grigore Huideș (19 ani), de la Albacete, Mario Tudose (18 ani), de la Benfica Lisabona, mijlocașii Florian Haită (23 ani), de la „U” Cluj, Cristian Balgiu (28 ani), de la Steaua, Ionuț Rădescu (28 ani) și Andrei Panait (34 ani), ambii de la CS Mioveni, Patrick Dulcea (18 ani) și Denis Bujor (18 ani), ambii de la Farul Constanța, Robert Boboc (28 ani), de la FC Brașov, precum și atacanții Valentin Buhăcianu (29 ani) de la FC Hermannstadt, Milcho Angelov (28 ani), de la FC Brașov, Bogdan Rusu (33 ani), de la CS Mioveni și Andrei Zătreanu (20 ani), de la CS Tunari – se mai arată în comunicatul oficial al clubului.

(Sursa foto: Fotbal Club Argeș Pitești)

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu Pelici,da-ti,baaaaaaa,demisia, ca esti varză.Deja e 1-0 pt Slatina..Tu si Croitoru ce i-ați păcălit pe analfabeti de Foamete,ALEXE,Stanciu,si atiadus o gramada de handcapati.Baa,ziariștilor,sunteti chiori,nu vedeti,ca echipa se duce draculuii in liga3?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole