Web Analytics

Încă un scandal la Ștefănești: Vicele acuzat că a folosit angajaţii ADM în gospodăria proprie

de | 4.04.2018 11:07 | Actualitate

mihalcea

Un nou scandal la Ştefănești, după ce un cetățean al localității a informat edilul șef că vicele Ion Mihalcea a folosit, marți, angajații Administrației Domeniului Public, ca să-și toaleteze copacii din gospodăria proprie.

„Un cetăţean care ar fi trecut pe acolo ar fi văzut şi ar fi informat Primăria, doar verbal, în scris nu avem nimic. Am cerut o anchetă să văd dacă a fost aşa. O să stăm de vorbă cu cei de la ADP . Dacă se confirmă, vă daţi seama că e abuz în serviciu”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Jenica Dumitru, primarul Orașului Ștefănești.

Viceprimarul Ion Mihalcea neagă acuzațiile și crede că este vorba doar de un complot la adresa sa, în contextul războiului deja celebru dintre cele două tabere din Primăria Ştefăneşti.

„Exclus. Nu există așa ceva. Ce angajați ADP? Eu am fost cu oamenii pe Valea Mare (…), ieri, alaltăiei, de două săptămâni. Eu mi-am tăiat singur arborii, nu cu angajații… Ce, mi-e rușine să muncesc? În timpul liber fac orice”, a declarat, contactat de Jurnal de Argeş, viceprimarul Ion Mihalcea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii