Web Analytics

Încă un puţ de mare adâncime la Bradu

de | 26.07.2018 14:10 | Politica si Administratie

Veşti bune pentru cei care locuiesc în zona Bradu de Sus. În cel mult două săptămâni, în faţa fostului cămin cultural vor începe lucrările de forare a unui puţ de mare adâncime.
„Este o lucrare ce va deservi tot satul Geamăna. Anul trecut, am făcut, la fel, un puţ de mare adâncime în Bradu de Jos, în zona lacului. Vin acolo nu doar oamenii din comună, ci și mulți dintre care sunt în tranzit, chiar se formează coadă. Apa curge permanent, iar surplusul ajunge în lac. M-aş bucura ca şi în Geamăna să avem apă la fel de bună ca în Bradu de Jos, unde analizele sunt făcute, iar apa este bună din toate punctele de vedere”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe (foto).
Și tot în curând, rețeaua de canalizare a comunei se va extinde din nou.
„Ne aflăm în procedură pentru introducere canalizare ape pluviale pe strada Tăbăcariei şi pe strada Principală, porțiunea dintre pasarelă și fosta moară, partea dreaptă, pe sensul de mers Bradu-Piteşti, după care va urma amenajare canalizare pluvială pe Strada Serelor. Zilele acestea se publică pe SEAP anunţul pentru procedura de execuţie a lucrărilor de introducere canalizare pluvială şi asfaltare pe strada Profesor Gheorghe Barbu.
Printre proiectele comunei trebuie amintită şi construcţia creşei în cadrul PNDL 2.
I.M.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii