Web Analytics

Încă un pas pentru reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeş

de | 21.05.2020 13:17 | Politica si Administratie

Luni, 18 mai 2020, ministrul liberal al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a semnat contractul de finanțare pentru expertiza proiectului de reabilitare a Gării Regale din Curtea de Argeș, după ce în data de 18 martie 2020 a fost semnat contractul pentru DALI (documentația de avizare a lucrărilor de intervenție). Atât serviciile premergătoare execuției, cât și lucrările necesare vor trebui efectuate numai cu personal atestat de Ministerul Culturii pentru acest tip de obiectiv.

“Premierul Ludovic Orban a spus la Pitești că a trebuit să revenim noi, liberalii, la guvernare pentru a demara construcția Tronsonului 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești. Același lucru se poate spune și despre reabilitarea Gării Regale. Noi nu putem permite ca acest obiectiv simbol al orașului Curtea de Argeș și monument istoric al României să fie lăsat în paragină, prin indolența unora. Personal am făcut toate demersurile la Ministerul Transporturilor pentru a urgenta semnarea acestui contract și demararea lucrărilor de reabilitare, în așa fel încât în cel mai scurt timp gara să redevină un obiectiv de mândrie pentru Curtea de Argeș. Până la finalul acestui an vor fi realizate studiul de fezabilitate și contractul pentru execuția lucrării”, a declarat Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș.
M.S.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bine zis ! Dar pan-acum ce facurati ninecilor, timp de 30 de ani ?! Sa-nteleaga putorile … de-ar putea sa inteleaga/mintile naclaite/imbacsite in osanza !