Web Analytics

Încă un exemplu de cum au mers lucrurile la Spitalul Câmpulung / Un fost director, stresat, a mers la judecată şi apoi a renunţat la proces

de | 30.07.2021 10:02 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

În afară de disputa tripartită fost manager – Prefectură (Ministerul Sănătății) – administrație locală, alte litigii au avut ca sursă situația de casă de nebuni în care a intrat Spitalul Câmpulung chiar dinainte de pandemie, fapt certificat întrucâtva prin faptul că procurorii DNA anchetează fapte și verifică acte începând cu vara lui 2019. Unul dintre acestea a fost declanșat de către un fost director de îngrijiri, asistenta medicală Aida Cheche. Și, ca lucrurile să fie în felul lor privitor la spitalul din Muscel, deznodământul a fost tot ciudat!

Aida Cheche a adus acuzații de ”bullying”

Cheche s-a evidențiat după a doua suspendare din funcție a managerului Nicolae Alexe, atunci când Grigore Stănescu a preluat conducerea interimară a unității medicale. Atunci, la fel ca un alt membru al Comitetului director, Aida Cheche și-a dat demisia din funcția de director de îngrijiri. Motivul prezentat oficial chiar de către fostul primar Țâroiu cuprindea detalii despre volumul mare de muncă, însă, ulterior, în plângerea înaintată instanței, Cheche a invocat ceea ce a intrat în dicționarul limbii române ca fiind ”bullying”, adică o hărțuire permanentă la locul de muncă din partea șefului și a acoliților acestuia. Asta se întâmpla pe la început de august 2020, iar la final de lună Aida Cheche a renunțat la demisie! Cică, deși avea și probleme de sănătate din cauza stresului de la locul de muncă, directorul de îngrijiri și-a dat seama că primează interesul public, mai ales că Liviu Țâroiu era aproape să o roage în genunchi să nu părăsească funcția. Doar că deja erau întocmite actele de încetare a contractului de muncă în urma demisiei.

A cerut de toate și a renunțat la tot

Aida Cheche s-a dus la Tribunal imediat și a cerut anularea deciziei din 26 august 2020 de încetare a raporturilor de muncă. Și nu doar atât: a dorit și repunerea în funcție, și indemnizația neprimită, și daune de 15.000 de lei, și cheltuieli de judecată. Mai ales că, a susținut ea, contractul de muncă i-a fost desfăcut pe când se afla în concediu medical din cauza ”bullying”-ului exercitat de fostul manager interimar Grigore Stănescu și acoliții săi. Iar procesul a durat până luna trecută și s-a încheiat în mod neașteptat. Aida Cheche a renunțat la judecată!
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Spitalul Câmpulung vrea 3 milioane de euro pentru lupta contra Covid

Citește și Moartea asistentei medicale a şocat Spitalul Câmpulung

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dac-a fost stresat … directoru’ , inseamna ca n-a avut spatiu … „ca sa” se desfasoare !