Web Analytics

Încă un accident în Bulgaria! Șase români implicați, doi în stare gravă

de | 9.08.2022 10:42 | Actualitate, Home

Doi cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier produs în Bulgaria, în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România. Din informaţiile obţinute de Ministerul Afacerilor Externe, cei doi se află în stare gravă, fiind internaţi în ţara vecină. Alţi patru români au fost implicaţi în accident. Evenimentul a avut loc pe 8 august, ora 13.30, în Bulgaria, între localităţile Tsarichino şi Kremena.
„Potrivit datelor preliminare comunicate de către autorităţile locale, în urma accidentului, două persoane de cetăţenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetăţenie, au decedat. În accident au mai fost implicaţi alţi patru cetăţeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări”, a precizat MAE.

Citește și: Patru români au murit în Bulgaria. Autocarul în care se aflau, implicat într-un accident grav


„Din informaţiile obţinute de la reprezentanţii spitalului, cele două victime, cetăţeni români, se află în stare gravă, internate la terapie intensivă, respectiv chirurgie, fiind luate toate măsurile necesare pentru acordarea asistenţei medicale specifice”, a mai adăugat MAE.
De asemenea, MAE a informat că autorităţile locale bulgare au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.
Foto: descriptiv

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *