Web Analytics

Încă o premieră la Cinematograful „București”

de | 9.06.2021 14:11 | Actualitate

Sâmbătă, 12 iunie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Madre”, cu Marta Nieto, Jules Porier, Alex Brendemühl, Anne Consigny și Frédéric Pierrot în rolurile principale, în regia lui Rodrigo Sorogoyen.
O dramă puternică și sensibilă în același timp, „Madre” o are în centru pe Elena, o femeie din Spania care și-a pierdut fiul în vârstă de șase ani. Ultima oară când a vorbit cu el la telefon, copilul era pe o plajă din Franța, speriat că nu-și găsește tatăl. La un deceniu după incident, Elena e pe aceeaşi plajă şi îşi umple zilele administrând un restaurant. E gata să se împace cu trecutul, când, într-o zi, îl întâlneşte pe Jean, un adolescent care îi aduce aminte de fiul ei. Între cei doi se naște o relaţie cu urmări neaşteptate.
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Citește și: Martor ocular în trenul rămas fără frâne la intrarea în Gara Goleşti

Duminică, 13 iunie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Fotbal infinit”. Regia îi aparține lui Corneliu Porumboiu, în rolurile principale fiind Laurenţiu Ginghină și Corneliu Porumboiu. „Fotbal Infinit”, selecționat în secțiunea Forum din cadrul Festivalului de Film de la Berlin 2018, aruncă o privire originală asupra lumii sportului, de data aceasta din România provincială, urmărind tentativa unui oficial de a lăsa lumii moştenire o versiune mai bună a acestui minunat sport. Însă totul, oare, se învârte în jurul fotbalului? Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionariși de 75% pentru elevi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii