Web Analytics

Încă doi primari liberali din Argeş au semnat proiecte importante pentru localităţi

de | 19.07.2023 16:32 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Dumitru Drăgușin, primarul comunei Uda, a semnat două contracte, în cadrul programului Anghel Saligny, pentru comuna Uda – satul Romana și satul Chirițești. Proiectul este de aproximativ 7 milioane de lei și aproape 300 de argeșeni vor avea condiții de trai mai bune. „Alimentarea cu apă nu va mai fi o problemă în cele 2 localități din comuna Uda, iar locuitorii vor putea beneficia de apă potabilă pentru deservirea nevoilor gospodărești și nevoilor publice. Anul 2023 înseamnă modernizare, înseamnă o dezvoltare sustenabilă care se bazează pe bunăstarea fiecărui locuitor din Uda”, a transmis PNL Argeș.

Un alt contract important a fost semnat pentru asfaltarea drumurilor din Poiana Lacului, după eforturile făcute de primarul Ion Dumitrache (foto).
„Contractul de aproape 8 milioane de lei a fost semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar asfaltarea va începe în cel mai scurt timp. Infrastructura reprezintă cheia dezvoltării oricărei localități, iar pentru locuitorii din Poiana Lacului drumul va însemna oportunități economice. PNL Argeş rămâne fidel importanței de a dezvolta și de a face cât mai accesibilă comuna Poiana Lacului”, a mai transmis PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă în Argeş şi dialog cu reprezentanţii mediului judiciar

Citește și Alina Gorghiu: “O sursă principală pentru multe rele din România este lipsa de educaţie juridică”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *