Web Analytics

Înalţi oficiali din 6 țări în vizită la Topoloveni

de | 27.05.2016 09:27 | Actualitate

La inițiativa primarului Gheorghiță Boțârcă, pe 24 mai, Topoloveniul a fost gazda unei delegaţii oficiale formată din diplomaţi din 6 ţări, respectiv Ministrul Economiei Cehiei – delegat al Ambasadei Cehiei, reprezentanți ai Ministerul Economiei din Germania, Ambasadei Olandei, Ambasadei Republicii Congo, ai Ministerului Economiei din Iran și ai Camerei de Comerț Româno – Elvețiană.
Scopul vizitei a fost acela de a identifica posibilitățile de cooperare pe proiecte românești în domeniul agriculturii, industriei și turismului. Interesul major al acestora se referă la derularea de proiecte mici și medii pentru domenii precum agricultură, terenuri pentru procesare și prelucrare materie primă rezultata din agricultură, industrie, dar și pentru turism – dezvoltare hotelieră și programe turistice în zona Topoloveni.
A fost o primă întâlnire de interes pentru orașul Topoloveni, în cadrul căreia primarul Gheorghiță Boțârcă a purtat discuții legate de posibilitatea unor colaborări viitoare atât în domeniul agriculturii, cât și al industriei. Oaspeților le-a fost prezentată zona și au efectuat vizite în punctele industriale, dar şi în cele cu potențial agricol, totodată fiindu-le prezentată oportunitatea dezvoltării acestora prin proiecte comune.

D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii